Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Flytebrygger

Bryggespesialisten kan tilby et bredt utvalg av flytebrygger. Vi kan levere ferdige løsninger til privatpersoner, båtforeninger, gjestehavner, marinaer og offentlige havneanlegg. Flytebryggene kan tilpasses de fleste behov, og etter ønske kan flytebryggene kobles sammen i ulike formasjoner.

Hvorfor velge flytebrygger fra Bryggespesialisten?

Hos oss kan du være trygg på at du får den hjelpen som er nødvendig, og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. For å sikre dette sørger vi for jevnlig og god kontakt med deg som kunde. Vi mener at en marina skal være et trygt og godt sted for båter og båteiere, og en god investering for utbygger.

Flytebrygger levert av Bryggespesialisten er kjent for å ha høy kvalitet, funksjonalitet og lang levetid. Avhengig av lokasjon og ønsker fra kunde kan bryggene ikles de fleste materialer.

Noen av de mest vanlige materialene er:

  • Impregnert furu
  • Kebony
  • Skifer

Det finnes utallige muligheter når det kommer til materialvalg. Her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Fem gode grunner til å velge flytebrygge

  1. Havet hever og senker seg. Når du fortøyer båten din kan du bruke fast fortøyning. Du trenger ikke å bry deg om høy- og lavvann.
  2. Fordi bryggen alltid ligger like høyt over vannet, kan man uanstrengt stige ombord i båten.
  3. En utrigger er konstruert for å monteres på flytebrygger. Fortøyningskreftene fordeles alltid likt. Monterer du en utrigger på fastbrygger må fortøyningen justeres ved høy og lavvann, ellers oppstår brytebelastninger på båt og innfestninger.
  4. Når isen legger seg, fryser stolpene på fastbryggen fast. Ogsåpå vinteren har vi høy- og lavvann. Får vi en lang kald periode med samme vannstand, fryser isen ordentlig rundt alle stolper. Når vannet siden stiger eller synker følger stolpen med! Dette kan føre til skader på bryggen. Derimot vil en flytebrygge følge med isen opp og ned.
  5. En utrigger som er montert på en fast brygge må tas opp om vinteren, ellers blir den ødelagt når flottøren festes i isen. En flytebrygge med bommer følger isen opp og ned, og fører til at ingen spenninger oppstår.

Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud.