Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Flytebrygger i tre/betong

– et fornuftig alternativ

En flytebrygge i kombinasjon av betong og treverk gir en klassisk ’trefølelse’ og gir derfor, i likhet med en ren i flytebrygge i tre, en myk følelse å gå på. Til sammenligning med den tidligere nevnte flytebrygge er denne tyngre i egenvekt, og den flytebryggen vi selger mest av. Vi har valgt å kalle denne bryggen for ”et fornuftig alternativ” da dette er en flytebrygge som tåler de fleste forhold.

 

Flytebryggene i tre og betong kan fås fra 7 meter og opp til flere hundre meter. Toppdekket består som regel av 36 mm trykkimpregnerte furubord med innfreste spor på oversiden. Dette skal gi en ekstra sikring mot sklifare. På kortere flytebrygger kan Bryggespesialisten levere toppdekket i et lekkert fiskebensmønster. Vi kan også levere dekkebord i andre eksklusive treslag som virkelig gir bryggen et eksklusivt preg.

 

Konstruksjonen er bygd opp av flytelementer i betong som er fylt med ekspandert polystyren. Dette er de mest robuste flytelementene som finnes på markedet. Flytelementene kan ikke synke, samtidig er de så tunge at bryggen ligger særdeles stabilt i vannet. I spesielt utsatte områder med særdeles mye krefter fra vær og vind, kan man vurdere en helstøpt betongbrygge.

 

Flytelementene av betong har lengre levetid enn plastflottører. Flytebryggen produseres i ett stykke uten ledd. Dermed unngår man at alle bevegelseskreftene blir kanalisert gjennom et punkt som dermed blir sårbart for slitasje.

Tekniske spesifikasjoner 
Lengde8, 12 m
Lengde (forlengelsemoduler)4,5 m
Bredde2,0 2,4 3,0 m
Fribordshøyde ubelastetca 0,5 m
Vekt800, 1050, 1400 kg
TrevirkeTrykkimpregnert furu

Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud.